follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Tevi » Judetul BUCURESTI
  home     Tevi   Judetul BUCURESTI

Tevi Bucuresti

Obtineti cel mai bun pret pentru tevi completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
tevi sudate elicoidal, tevi sudate longitudinal, tevi laminate, teava otel, tevi otel, teava otel laminata la cald, teava otel laminata la rece, teava otel sudata elicoidal, teava otel sudata longitudinal, teava otel patrata, tevi rectangulare, tevi constructii, teava tubing (BUCURESTI SECTORUL 4, BUCURESTI)
0749 *** ***Click aici!
tevi sudate, tevi trase, tevi rotunde, tevi rectangulare, tevi sudate, teava dreptunghiulara, teava patrata, teava, tevi bucuresti, tevi rotunde (BUCURESTI, BUCURESTI)
0722 *** ***Click aici!
teava rotunda inox, teava rectangulara, teava patrata, teava rectangulara inox, teava patrata inox, teava lustruita inox, teava aluminiu, teava rotunda aluminiu, teava otel, teava inox, tevi zincate (BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI)
Societatea noastra va ofera din stoc sau la comanda o gama diversificata de produse din: aluminiu, otel si inox. Misiunea nostra inseamna a oferi clientilor produse cu cel mai bun raport calitate-pret care sa satisfaca nevoile si asteptarile lor. Oferim mereu informatii complete referitoare la alternativele existente, intelegand pana la cel mai mic detaliu dorintele clientilor, pentru a deveni parteneri in realizarea acestora...
0314 *** ***Click aici!
tevi rotunde sudate, tevi rotunde, tevi patrate, tevi rectangulare, tevi inox, tevi otel, tevi de precizie, tevi hidraulice, tevi rectangulare (BUCURESTI, BUCURESTI)
0318 *** ***Click aici!
teava inox instalatii climatizare, teava inox instalatii sanitare, teava inox instalatii termice, teava flexibila bucuresti, teava rothenn, teava duo solar, teava inox, teava solar, teava flexibila inox, teava flexibila inox rothenn (BUCURESTI, BUCURESTI)
Distribuitor teava flexibila inox rothenn pentru instalatii termice, sanitare si de climatizare. firma rothenn metal flex este reprezentantul oficial petru cei mai importanti producatori din germania de teava flexibila din inox si termoizolatii cu aplicatii speciale si dedicate. in urma experientei dobandite pe piața din romania in domeniul instalatilor termice si sanitare firma rothenn va propune un sistem nou de racordare a..
0721 *** ***Click aici!
teava neagra medie, teava neagra usoara, teava neagra laminata la cald, teava galbena laminata la cald, teava rosie laminata la cald, teava zincata medie, teava zincata usoara (BUCURESTI, BUCURESTI)
Tehnoproinstal vine cu un serviciu nou;acum executam si gauri hote, gauri perete, gauri beton, gauri zid, ingaurire, perforare beton, perforare betoane, perforari, perforari cu carote, gauri instalatii, gauri pentru cabluri. pentru lista de preturi apelati numerele de telefon existente pe site sau la adresele de e-mail de pe pagina contact..
0720 *** ***Click aici!
tevi bucuresti, tevi zincate otel, tevi zincate, tevi negre otel, tevi instalatii, tevi otel, tevi negre (BUCURESTI, BUCURESTI)
Prezenta din 2008 pe piata din romania, compania green stal (reprezentant direct al producatorului de top borusan manesmann) a reusit sa se impuna devenind unul dintre principalii distribuitori de tevi din otel pentru instalatii de pe piata de profil. diversificand portofoliul de produse am reusit sa castigam o cota importanta de piata si mai mult decat atat, am castigat increderea si fidelitatea partenerilor..
0755 *** ***Click aici!
teava rectangulara, teava patrata, tevi trase, tevi sudate, teava patrata bucuresti (BUCURESTI, BUCURESTI)
Societatea noastra ocupa un loc important pe piata furnizorilor de materiale de constructii si siderurgice din bucuresti dar si din tara, implementand normele de calitate sren iso 9001: 2001 si comercializand produse de buna calitate: hea, heb, unp, inp, ipe, otel beton, cornier, otel rotund, otel patrat, tevi sudate, tevi trase, otel lat, tabla lbc, ltg, lbr...
0212 *** ***Click aici!
teava pex, teava pexal, teava ppr, teava cupru (Bucuresti, BUCURESTI)
Ecalorifere.ro este magazinul virtual care promoveaza peste 50 de branduri de top si care inca se dezvolta pentru a putea acoperi in totalitate nevoile consumatorului final in materie de produse pentru instalatii termice si sanitare. Ecalorifere.ro dispune de un magazin de vanzare centrale termice, atat pe lemn cat si centrale termice gaz, dar si toate celelalte accesorii necesare unei instalatii termice pe gaz,..
0721 *** ***Click aici!
tevi polietilena, tevi pvc, tevi pe gaz, tevi pe apa (BUCURESTI SECTORUL 3, BUCURESTI)
Suntem un grup de firme cu o pozitie stabila in piata romaneasca de infrastructura si ne pregatim sa devenim o companie europeana, conform valorilor pe care deja le promovam. suntem tineri, experimentati, dar entuziasti si extrem de hotarati sa dovedim ca se poate. despre eurotop ar trebui sa vorbeasca clentii, furnizorii, specialstii si toti cei ce ne cunosc si ne sunt aproape.in acest..
0212 *** ***Click aici!
tevi tip pex a, tevi retele termoficare, tevi retele termice, tevi pex (BUCURESTI, BUCURESTI)
Brugg pipesystems ag produce şi comercializeaza sisteme de conducte pentru transportul sigur şi eficient al lichidelor, gazelor si caldurii. incepand de la acordarea de asistenta tehnica, continuand cu managementul de proiect si pana la execuția lucrarilor de montaj cu ajutorul personalului propriu bine instruit, brugg este un partener competent si de incredere...
0214 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie