follow Catalog firme » Metalurgie minerale » Tevi » Judetul CLUJ
  home     Tevi   Judetul CLUJ

Tevi Cluj

Obtineti cel mai bun pret pentru tevi completand o cerere de oferta rapid si simplu
click aici
     
tevi otel, tevi rectangulare, tevi patrate, tevi zincate, tevi elicodale negre, tevi sudate logitudinal, tevi laminate la rece, tevi laminate la cald, tevi curogate, tevi laminate, tevi sudate elicoidal, tevi laminate otel (CLUJ-NAPOCA, CLUJ)
0742 *** ***Click aici!
teava neagra cluj, teava polietilena cluj, teava neagra, teava polietilena (Cluj Napoca, CLUJ)
Sc grunffi srl este o firma înfiintata ca raspuns la cererile pietei. domeniul de activitate al firmei este comercializarea tevilor de polietilena pentru canalizari, apa si gaz. venim in intampinarea nevoilor cu punerea la dispozitie a materialelor de cea mai buna calitate si oferirea de consultanta tehnica pentru comercializarea produselor...
0729 *** ***Click aici!
tevi roluite (Cluj Napoca, CLUJ)
Oferta firmei TEROTEHNICA SRL include piese utilaje constructii, generatoare de curent, motoare deutz si piese motoare deutz. Va mai putem oferi si tevi roluite, tije cromate si elemente etansari hidraulice. Avem sediul in judetul CLUJ si va invitam sa descoperiti preturi atractive...
0745 *** ***Click aici!
teava canalizare cluj, teava apa cluj (Cluj Napoca, CLUJ)
Firma noastra vinde produse pt infrastructura, drenaje si terasamente drumuri, precum si folii din plastic si sisteme de canalizare si ape pluviale din pvc lisa si corugata din pvc si pp. ca si referinte avem, drumul national din oravita, portiuni din autostrada transilvaniei, parcul industrial tetarom iii, fabrica nokia, etc. firma noastra vinde sisteme integrate de drenaje, sisteme pt infrastructura drumului precum si pt..
0766 *** ***Click aici!
teava multistrat, teava scurgere (Cluj Napoca, CLUJ)
Compania crimel srl a fost fondata in anul 1994 avind capital integral privat. are ca domeniu de activitate productia si distributia de articole de instalatii apa, gaz si tehnico-sanitare. sediul nostru este in orasul resedinta de judet cluj-napoca in centrul transilvaniei. producator de sifoane de pardoseala. importator de racorduri flexibile pentru apa, racorduri metalice inox pentru apa, racorduri metalice inox pentru gaz, piese..
0264 *** ***Click aici!
tevi de gaz (Cluj Napoca, CLUJ)
Societatea noastra furnizor professionall srl activeaza pe piata de dedurizatoare incepand cu anul 2007 in judetul cluj. gasiti in oferta noastra filtre de apa, sisteme tratare apa, electrovalve, baterii electrovalve. va mai putem oferi si piese frigidere, garnituri frigidere. va asteptam!..
0364 *** ***Click aici!
tevi cluj
Sc atermic srl promoveaza in primul rand utilizarea surselor de incalzire prietenoase cu mediul, utilizand ca si pivot central in demararea afacerii energiile regenerative. este incredibil cat de mult putem profita de ele si cat de putin o facem in realitate. energie regenerativa nu inseamna doar ecologie, inseamna si economie, inseamna un fel de a trai...
0733 *** ***Click aici!
teava amprentata (Cluj Napoca, CLUJ)
Suntem apreciati in primul rand de clienţii profesionişti, care găsesc in magazinul nostru tot necesarul pentru executarea confectiilor metalice si produselor din fier forjat: porti, garduri, balustrade, grilaje, balcoane, paturi etc. se pot executa la comanda ornamente din fier forjat dorite la anumite dimensiuni si specificatii tehnice. ornamete fier forjat e partenerul de incredere al comercianţilor de elemente din fier forjat si intreprinzatorilor..
0747 *** ***Click aici!

Alte resurse Afacerist.ro din aceasta categorie